Bygg och utveckla er Microsoft molnaffär med Tech Data

 
 

Transformera din molnaffär med Microsoft och Tech Data

Med Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programmet kan du leverera affärsresultat med as-a-service modeller. Tech Data hjälper dig att snabbt och enkelt tillhandahålla, fakturera och managera molnbaserade lösningar och tjänster.

Varför Microsoft CSP med Tech Data?

Tech Data har många unika resurser som gör din övergång till molnet enkel. Vi hjälper dig att bygga och utveckla din molnaffär med vår gedigna molnportfölj av lösningar & tjänster, våra dedikerade resurser och vår marknadsledande plattform.

Ta del av vårt material

Läs om hur Tech Data kan hjälpa er att skapa en framgångsrik molnstrategi. Vi har samlat allt material ni kan behöva för att bli unika och lönsamma i er molnaffär.

 

Är du redo för molnet?

Är du redo för molnet?

Tech Data’s Cloud Practice Builder visar ditt nuläge och vilka steg du behöver ta på din cloudresa

Cloud Practice Builder
Delta i våra events

Delta i våra events

Från webbinar till workshops – Upptäck vilka Tech Data event som finns och registrera dig.

Delta i våra events
Bli en CSP partner hos oss.

Bli en CSP partner hos oss.

Att bli en Microsoft CSP återförsäljare hos Tech Data är enkelt. Du behöver bara skapa ett konto hos oss.

Registrera dig nu

CSP är det bästa valet för dig och dina kunder!

Om du har kunder som köper Microsofts produkter under Open License eller SPLA bör du överväga att migrera dem till CSP. Det ger både större lönsamhet och flexibilitet. Vi hjälper dig att prata med dina kunder att CSP är det bästa valet för dem. Skälen till att flytta till CSP från de andra licensmodellerna visas nedan.

Open

Open är inte skalbart. Med CSP ger du dina kunder den fulla flexibiliteten som de önskar. De kan öka, minska och byta tjänster så fort behov uppstår.

SPLA

Om du redan säljer SPLA idag har du erfarenhet av månadsvis fakturering. Att tillhandahålla Office via SPLA är dock oftast dyrare och det är svårare för dina kunder att hålla sig rätt licensierade. CSP har också fördelen att du kan paketera och fakturera Ofiice tillsammans med dina egna tjänster

 

En förändring som kräver planering!

Den 1 Januari 2020 förändrar Microsoft incitamentsprogrammet  för sina Guld & Silver Partners. Syftet är att säkerställa att en del av incitamenten som betalas ut återinvesteras i aktiviteter som driver tillväxt av Microsofts produkter och tjänster. Framåt kommer 40% av incitamenten från Microsoft öronmärkas för marknadsaktiviteter och utbildning.

Attrahera nya kunder - Bli synlig på webben och i sociala medier!

Det krävs kunnande för att lyckas med digitala marknadsföringskampanjer och social selling och det finns en hel djungel av marknadsbyråer, med skiftande kvalitet.

Tech Data har under åren byggt upp ett nätverk av samarbetspartners som är experter inom allt från målgruppsanalyser till digitala strategier, som fått några av våra Microsoft CSP-Partners att växa sin försäljning flera gånger snabbare än sina konkurrenter. Vi hjälper er inte bara att få ut så mycket som möjligt av er investering utan ser också till att aktiviteterna ni väljer följer Microsofts guidelines och claimas korrekt.

Vi har färdiga paket men hjälper även till att skräddarsy aktiviteter inom.

  • Digital marknadsföring
  • Säljträning
  • Tekniska utbildningar
  • Social Selling
  • Event/Seminarier
  • Telemarketing