Vi hjälper er att bygga och utveckla er molnaffär

Att bygga och utveckla en molnaffär kan vara en utmaning, speciellt om du inte har de avancerade tekniska resurser som behövs för att bedöma, migrera, hantera, optimera och driva den.

Tech Data kan hjälpa till att ge dina kunder de allra bästa affärsmässiga resultaten genom hela försäljningscykeln. Från att bygga en stabil strategi för molnmigrering till att fullt ut stödja moln-och hybridmiljöer när de är i drift.

Vi har byggt en gedigen portfölj med molntjänster som minimerar risken med dyra resurser vid uppstarten. Vi kan hjälpa dina kunder att migrera till molnet, hantera och optimera driften av infrastruktur och maximera kundernas upptid med ett utbud av molnsupporttjänster 24/7.

 

Fullt skalbar

Tillgängligt i hela Europa med lokalt språk och närvaro varefter tjänsten utvecklas.

Utformad för vår kanal

Projektledningsverktyg, förenklad kommunikation, tydlig ansvarsfördelning, "white label" material

Konkurrenskraftigt prissatt

Utformad för partnerns lönsamhet och kundens konkurrenskraftighet

Läs mer om våra molntjänster

 

Ladda ner Infographic

Upptäck mer om våra fyra utvalda molntjänster som också ingår i vårt tjänste-erbjudande

Läs mer

Ladda ner vår broschyr

Läs mer om vår omfattande portfölj av molnbaserade, hybrida och on-premise tjänster som hjälper våra partners att påskynda implementering av ny teknik och därmed driva företagets tillväxt.

Fast Track Migrering

Tech Data erbjuder molnbaserade migreringstjänster som hjälper dina kunder att maximera fördelarna med att flytta applikationer från en molnplattform till en annan.

Läs mer

Cloud Express

Cloud Express är Tech Datas 24/7 support för Azure/AWS moln-infrastruktur. Vår white label tjänst gör det möjligt för partners att optimera sina IT-resurser och minska sina molnkostnader.

Läs mer

Cybersecurity

Upptäck managerade tjänster för cybersecurity som du kan nyttja eller återförsälja, plus ett kanalprogram som belönar din verksamhet eftersom den växer.

Läs mer

Teknisk support 24/7

Molnsupport-tjänster (Cloud Support Services, CSS) ger dig ett supportteam med tekniker som finns online dygnet runt för att hjälpa dig.

Läs mer

Tjänstekatalog

Ladda ner våra case studies

Cloud Assessment Migration

Använd Tech Datas molnutvärderings-och migreringstjänster för att förbättra applikationernas prestanda och minska tid för recovery

Läs mer

Transformation av cloudaffären

Möjliggör kontinuerlig tillväxt och säkerställer beredskap för framtiden för våra partners.

Läs mer