Hjälp dina kunder att omvandla sin IT och övergå till ett modernt skrivbord

 
 

End of Support for Windows 7 14 januari  2020
End of Support for Office 2010 13 oktober 2020

Supporten för Windows 7 och Office 2010 upphör snart vilket innebär att verksamheter kan utsättas för säkerhetsattacker eller problem med efterlevnaden av branschbestämmelser som GDPR. Och underhållskostnaderna för ny bildtagning, manuell korrigering och ändlös testning blir oöverkomliga. Smarta partner migrerar sina kunder till ett modernt skrivbord med Microsoft 365 i Microsoft CSP.

Modernisera dina kunders IT och sänk kostnaderna

Digital omvandling har blivit branschstandard. Genom att hjälpa dina kunder att flytta till ett modernt skrivbord blir du en betrodd rådgivare för migreringen till molnet. Moderna datorer drivs av molnet, vilket gör det möjligt för dina kunder att betala per månad för sina IT-tjänster, som i sin tur ger mer kostnadsbesparingar och bättre kontroll. Migreringen till molnet hjälper dem även att skydda sina organisationer och bli mer kompatibla.

Bjud in nya kunder till molnet med e-post i företagsklass och Teams

Små och medelstora företag håller med om att mer flexibelt arbete hjälper dem att växa om 52 % av den globala arbetsstyrkan arbetar hemifrån minst en gång i veckan*.  Mer dynamiska team behöver dela idéer och skapa innehåll, oavsett när och var de befinner sig.  Problem som avsaknad av multifaktorautentisering, fildelning och versionskontroll måste mildras med effektiv och säker IT.  Chatt och onlinemöten driver på effektivt samarbete för interna team och deras externa intressenter. 

* Owl Lab-undersökning 2019

Infographic

Ladda ner vår infographic för att lära dig mer om End of Support

Ladda ner

Battle Card

Ladda ner vårt Battle of Support-kampkort

Ladda ner

Teams Battle Card

Ladda ner vårt kampkort för att lära dig mer om Microsoft Teams

Läs mer om säkerhet

Tech Data hjälper er att designa och tillhandahålla avancerade säkerhetsfunktioner och förenklad datakontroll till era kunder.

Läs mer
Läs mer om moderna arbetsplatslösningar

Läs mer om moderna arbetsplatslösningar

Läs mer
Delta i våra aktiviteter

Delta i våra aktiviteter

Från webbinar till utbildningsworkshops – Hitta ett Tech Data-event och registrera dig.

Läs mer
Registrera dig för att bli en CSP

Registrera dig för att bli en CSP

Det är enkelt att bli en återförsäljare för den moderna arbetsplatsen med Tech Data. Du behöver ett konto hos oss, så var snäll och fyll i formuläret.