Bygg för framtiden

 
 

Tech Datas DC migreringsprogram

Moln- och managerade tjänster spelar en allt viktigare roll. Tech Data har skapat ett program som hjälper ert företag att smidigt och säkert att ta steget från ert befintliga datacenter till en leveransmodell som gör det möjligt för er att utveckla er egen verksamhet.

En komplett uppsättning professionella tjänster och lösningar

Vi har tillsammans med Microsoft tagit initiativet att skapa förutsättningar för våra återförsäljare att enkelt kunna ta steget tilll molnet, så som Microsoft CSP program. Vårt moderniseringsprogram för datacenter är nästa steg i vår utvecklings- och migreringsplan.

Tech Datas DC migreringsprogram fokuserar på återförsäljare som vill utveckla sina egna managerade och Microsofts färdiga cloudtjänster. Den börjar med en bedömning och granskning av dina nuvarande funktioner och utformar en plan för övergång och optimering.

Vi har erfarenheten, kapaciteten och skalbarheten för att hjälpa dig att omvandla ditt datacenter och din verksamhet. Med Tech Data kan du dra nytta av hybrid- och hyper-scale molntjänster. Vi hjälper dig behålla dina befintliga kunder och påskyndar förvärvet av nya kunder för att öka tillväxten.

Ta del av vårt material

Läs om hur Tech Data kan hjälpa er att skapa en framgångsrik molnstrategi. Vi har samlat allt material ni kan behöva för att bli unika och lönsamma i er molnaffär.

End of Support för Windows Server & SQL Server

End of Support för Windows Server & SQL Server

Hjälp era kunder att modernisera sin infrastruktur med Azure. Minska kostnaderna, öka skalbarheten och flexibiliteten och gör det möjligt för dem att skala upp eller ned verksamheten.

Ta reda på mer
Delta i våra event

Delta i våra event

Från webbinar till utbildningsworkshops – Upptäck vilka Tech Data event som finns och registrera dig.

Ta reda på mer
Bli en Azure CSP återförsäljare med Tech Data

Bli en Azure CSP återförsäljare med Tech Data

Att bli en Microsoft CSP återförsäljare hos Tech Data är enkelt. Du behöver bara skapa ett konto hos oss.

Registrera dig