Omge dina kunder med fantastiska Microsoft-upplevelser

 
 

Skapa de teknikinnovativa ögonblick som får dina små och mellanstora Microsoft-kunder att bestämma sig, med CIE från Tech Data.

CIE är praktiska, berättande demonstrationer av den senaste Microsoft-teknologin, från våra expertsamordnare. De visar slutanvändarna vilka fördelar Microsofts erbjudanden har i den verkliga världen och presenterar dem med konkreta affärsresultat, snarare än att prata om tekniska detaljer.

Med en CIE behöver du inte förklara för dina kunder varför Microsofts lösningar är perfekta för deras arbetsplats, du visar dem helt enkelt.

Titta på videon

Låt våra experter hjälpa dig att leverera teknikinnovativa ögonblick som får dina små och mellanstora företagskunder att bestämma sig.

Titta på videon

Boka din CIE

Är du redo att starta din CIE-resa? Kontakta vårt CIE-team/Fyll i formuläret idag.

Ladda ner databladet

Upptäck de unika fördelar som CIE kan bidra med till din Microsoft-verksamhet.

Ladda ner nu

Varför använda CIE med Tech Data?

CIE används traditionellt bara för stora företag, men vi på Tech Data tycker att det är ett otroligt värdefullt säljverktyg för potentiella kunder av alla storlekar. Det är endast via Tech Data som kan du erbjuda CIE till dina SMB-kunder. Det gör en enorm skillnad till din Microsoft-portfolio och det kan väsentligt öka dina konverteringsmöjligheter.

SMB-expertis Skräddarsydd upplevelse Fullständig support
Tech Datas ingående expertis och erfarenhet av små och medelstora företag (SMB) garanterar att dina kunder får den CIE som möter deras behov och du får de försäljningsmöjligheter som du vill ha. Vi förstår SMB-marknaden.

Vi erbjuder ett antal färdiga CIE:er, inklusive Modern Workplace och Microsoft 365 Teamwork, men vi kan även arbeta tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd upplevelse som på bästa sätt avspeglar din portfolio.

Två expertsamordnare finns till hands genom hela CIE-presentationen; den ena ansvarar för berättelsen om varför dina kunder borde anamma Microsofts lösningar och den andra ansvarar för teknisk support. Det skapar en verkligt personlig upplevelse.

Boka din CIE nu

eller prata med oss om hur vi kan skapa din egen skräddarsydda CIE som på bästa sätt återspeglar din Microsoft-portfolio. För att komma igång med att erbjuda teknologiska "wow-ögonblick" till dina små och medelstora Microsoft-kunder, kontakta vårt team/fyll i formuläret idag.

Välj en av våra färdiga CIE:er::

Arbeta säkert, var som helst

Modern Workplace - den moderna arbetsplatsen

Microsoft 365 Teamwork

Tech Data-akademin

Öka kunnandet bakom ditt arbete med de allra senaste officiella utbildningarna och certifieringarna från Tech Data-akademin.

Mer information

Bli en CSP med Tech Data

Det är enkelt att bli en CSP med Tech Data. Du behöver ha ett konto hos oss och vi ber dig att fylla i det här formuläret

Registrera dig

Cloud Practice Builder

Kom igång med Cloud Practice Builder: Tech Datas strategiska aktiveringsprogram för att accelerera din molnverksamhet.

Kom igång