Starta året med en CIE upplevelse...

 
 

Modern Workplace, Modern Workplace
07 dec 20 Författare: Sofia Lundberg

Men vad är det, vad ger det, vem får komma
och varför ska ni gå dit?

Nedan listar vi 3 orsaker till varför ni ska prova ett Upplevelserum.

Upplevelserummet är byggt för att ge er en möjlighet att själv prova, klämma och känna på Microsofts alla lösningar i molnet - Microsoft 365, Office 365, Teams, Windows 10, Dynamics, SharePoint, Intune, Azure Information Protection, Power BI och mer därtill.

Vår moderator har läst på om ditt företag och din situation. Moderatorn tar dig och dina kollegor i  ledningsgruppen – genom flera scenarion. Det kan vara en “vanlig dag på jobbet” likväl som att vi gemensamt löser någon av era direkta utmaningar.

Vi fokuserar på era dagliga utmaningar och er verksamhets situation. Se det som ett rollspel i ett konferensrum, där ni med moderatorns hjälp hittar inspiration för dig och din organisation att arbeta smartare när du är tillbaka på din arbetsplats.

Vem är Upplevelserummet till för?

Upplevelserummet riktar sig till beslutsfattare och ledningsgrupper i organisationer med fler än 100 anställda, men det finns möjlighet för de flesta typer av beslutsfattare att boka ett besök.

Varför ska jag gå dit?

  1. Upplevelserummet kommer att ge dig insikter i plattformens möjligheter och hur Microsofts teknologier kan användas för öka produktivitet och effektivitet i din organisation.
  2. Det ger dig möjligheten att utvärdera produkter, versioner och lösningar innan du bestämmer dig för leverantör eller att uppdatera din befintliga mjukvara.
  3. Du får chansen att lära dig vilka alternativ du har för integration och migrering innan du bestämmer dig för att investera.
  4. Du går hem med nya kunskaper kring vad du kan göra med applikationer du använder varje dag, en del av dessa insikter kan du tillämpa och dela med dig av i samma sekund som du lämnar Upplevelserummet

Var finns Upplevelserummen?

Tech Data’s egna Upplevelserum finns i Spånga/Stockholm och det finns även mobila lösningar där Upplevelserummet kan komma till er!

Du bokar ett besök enkelt i Upplevelserummet genom att malia katja.hannu@techdata.com eller erik.wikholm@techdata.com