Samarbeten ger framgång - fördelarna med Microsoft 365

 
 

Modern Workplace
06 nov 19 Författare: Jonas Pircher & Sofia Lundberg

5 anledningar till varför du och dina kunder bör börja använda Microsoft Teams

Microsoft 365 erbjuder säkerhet, integritet och lagefterlevnad för affärskritiska applikationer. Det är en komplett lösning som ger alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett enkelt och säkert sätt. Stoppa avancerade hot, skydda identiteter, appar, data och enheter

 1. Mer än bara en chatt
  Visst går det att använda chattfönstret i Teams när ni vill kommunicera snabbt med varandra. Men Teams är så mycket mer. Behöver du dela en fil? Då är det bara att bifoga den i chatten. Sedan kan du ringa upp eller ha videosamtal med din kollega och diskutera filen direkt från chattfönstret. Du kan också schemalägga ett möte utan att lämna chatten. Chattintegreringen med andra Microsoft-produkter som OneNote och Office innebär att ni slipper växla mellan appar när ni chattar. Allt finns i chatten

 2. Allt samlat på ett ställe
  Det kan vara en utmaning med alla förberedelser inför ett möte. Agendan skickas oftast i ett mail innan mötet och beslut och åtgärder mailas ut efter mötet. Och var hittar du det där dokumentet du skulle granska innan mötet?
  Möten i Teams gör allt så mycket lättare. Så snart du har skapat mötet kan du börja chatta med deltagarna om agendan, dela filer som behöver granskas och hålla reda på mötesanteckningar och uppgifter som ska göras.

 3. Färre mail
  En överfull inkorg är något som tillhör det förgångna. Konversationer ordnas på ett strukturerat sätt i Teams, synliga för alla deltagare i gruppen, istället för alla mail som skickas fram och tillbaka.

 4. Förbättrade samarbeten och kommunikation
  Tack vare integrationen med Office 365 behöver ni inte växla mellan appar när ni behöver samarbeta i ett dokument. Du kan skapa ett Word-, Excel- eller PowerPoint-dokument i Teams, dela det med dina medarbetare och sedan redigera det tillsammans direkt.
  Inga fler mail med olika dokumentversioner som bara resulterar i förvirring om vilket dokument som skall användas. Du kan lägga till kommentarer och att göra-uppgifter, chatta med dina medarbetare och diskutera dokumentet direkt i chattfönstret.

 5. Det mobila kontoret
  När vi är på resande fot behöver vi ofta vara uppkopplade, nåbara och ha tillgång till appar och dokument. Med Teams kan du enkelt svara på chattar och konversationer, delta i möten med ett klick och fortsätta samarbeta med dina medarbetare. Så även när du inte är på kontoret har du koll på allt som ska göras.

 

Med säkerhet i fokus

Behovet av skydd mot säkerhetsattacker som skadlig kod och ransomware bara ökar. Teams ger inte bara bättre samarbeten utan också större säkerhet och lagefterlevnad.

Det spelar ingen roll om ert företag är ett miljardföretag på Fortune 500-listan eller ett litet lokalt bageri. Alla företag – oavsett storlek och bransch – kan drabbas av cyberangrepp. Angreppen skadar ofta företagets anseende och orsakar stora avbrott i produktiviteten. Cyberangreppen blir också allt mer avancerade och sofistikerade. Det är en ständig utmaning att hålla sig uppdaterad om vilka hot som finns. Hur löser man det problemet?

När allt fler jobbar mobilt utanför kontoret måste företagen börja se på säkerheten på ett nytt och mer mångfacetterat sätt. Stora organisationer har i genomsnitt 75 olika säkerhetslösningar. Men det är inte antalet säkerhetsåtgärder som är det viktiga. Det är vad de fokuserar på!

Enbart förebyggande åtgärder räcker inte längre. Vad som verkligen behövs är skydd i realtid med identifieringsmekanismer och automatiserade skyddsfunktioner. Då kan företaget reagera innan skadan är skedd.

Lyssna på när Henrik berättar om varför du bör använda Microsoft 365, utgå från att du måste hantera angreppen i stället för att förhindra dem

 

 

Vill du ha mer information, skicka ett mail till microsoftsales@techdata.com eller ring 08-795 20 50