Ge din kund bättre säkerhet - få 20% rabatt på Microsoft 365

 
 

News
10 feb 20 Författare: Sofia Lundberg

ERBJUDANDE på Microsoft 365 Business 

Microsoft 365 Business -erbjudandet är en årsrabatt på 20% med ett årligt åtagande för upp till 300 licenser. Nya och befintliga kunder är berättigade till detta erbjudande. Detta erbjudande är endast tillgängligt via CSP-programmet.

Vad är syftet med erbjudandet?

Eftersom cybersäkerhetsproblem är ett stort problem för SMB-kunder så är det viktigt att dom har rätt verktyg för att skydda sig. Med Microsoft 365 Business får kunderna tillgång till verktyg för att bekämpa hot, skydda data och säkra enheter idag.  

Snabbfakta om erbjudandet

 • Erbjudandet gäller mellan 1 december 2019 och 30 juni 2020
 • Produkt: Microsoft 365 Business
 • Kvalificerade kunder: Nya och befintliga kunder
 • Erbjudandet är endast tillgängligt i CSP
 • Kampanjrabatten är avsedd att gynna slutkunden

Villkor och Erbjudandet:

 • 20% rabatt på ett år med Microsoft 365 Business-prenumeration för upp till 300 licenser vid köp via en Microsoft-auktoriserad Cloud Solution Provider. Rabatt kräver 12 månaders åtagande men kan faktureras varje månad eller årligen
 • Erbjudande giltigt mellan 1 december 2019 och 30 juni 2020
 • Båda nya och befintliga kunder är berättigade
 • Vid slutet av den 12-månatliga prenumerationsperioden med kampanj pris debiteras kunden till ordinarie pris. Prenumerationen fortsätter tills kunden avbryter den via sin Microsoft partner
 • Får inte kombineras med andra erbjudanden för samma produkt
 • Microsoft 365 Business omfattas av Microsoft Cloud Agreement

Hur får jag tillgång till detta erbjudande? Erbjudandet finns som en kampanj artikel i StreamOne Marketplace där rabatten redan är avdragen.

Vad händer vid förnyelse? Efter 12 månader fortsätter prenumerationen till ordinarie pris om inte kunden avbryter sin prenumeration. 

Vad betyder årligt åtagande? Årligt åtagande innebär att kunden förbinder sig till en tolvmånadersperiod genom att köpa denna SKU. Detta inkluderar månatliga och årliga faktureringsalternativ som är standard för alla CSP-erbjudanden.

Kundexempel:

Kunden har för närvarande 50 Office 365 Business Premium-licenser och vill flytta till Microsoft 365 Business under kampanjperioden. Kunden är berättigad till 20% rabatt på Microsoft 365 Business för alla 50 licenser i sitt prenumeration.

Kunden lägger till 10 licenser i början av kampanjen, men vill lägga till ytterligare licenser under kampanjperioden. Detta är tillåtet om licenserna köps under kampanjperioden. Dessa extra licenser är berättigade till 20% rabatt.

Kunden vill då lägga till licenser efter kampanjperioden till en tenant som skapats under kampanjperioden. De licenser som köpts under kampanjperioden är berättigade till 20% rabatt. De licenser som köps efter kampanjperioden är inte berättigade till denna rabatt och köps till ordinarie pris.

I slutet av kampanjperioden på 12 månader förnyas kundens prenumeration automatiskt till ordinarie pris. Det kommer inte att göras någon åtgärd för partner eller kund.

Behöver du mer information ring på 08-795 20 50 eller maila oss på license@techdata.nu