CSP kampanj för telefoni och videokonferenser

 
 

News
08 dec 20 Författare: Jonas Pircher

Från den 1 Oktober finns Microsofts Calling Plans äntligen tillgängliga på den svenska marknaden!

Erbjud era kunder som arbetar på distans kommunikation och möten av högsta kvalitet!

Mellan den 1:a Augusti och 31 Januari 2021 erbjuder Tech Data tillsammans med Microsoft 25% rabatt på Microsoft 365 Business Voice med abonnemang och hela 33% rabatt på Microsoft Business Voice utan abonnemang. Rabatten gäller under 12 månader både för era befintliga och nya CSP-kunder.

Mellan den 1:a Oktober och 31:a Mars 2021, kan ni också erbjuda nya kunder som har Microsoft 365 licenser att helt GRATIS lägga till Microsoft 365 Audio Conferencing under 12 månader! Denna kampanj gäller helt nya slutkunder och befintliga slutkunder som inte köpt Audio Conferencing eller Business Voice under de senaste 30 dagarna.

Vad är M365 Business Voice?

Microsoft 365 Business Voice gör det enkelt för små- och medelstora företag att förvandla Microsoft Teams till ett smidigt och kraftfullt telefonisystem. Det ersätter traditionella telefonileverantörer och interna telefonisystem som kan vara svåra och dyra att hantera. Du kan ställa in både gratis-och avgiftsfria nummer, ringmenyer för att hjälpa de som ringer till rätt avdelning och hålla audiokonferenser så att du kan vara värd för möten med vem som helst. Du kan till och med ge personer egna telefonnummer så att de kan ringa samtal direkt.

Förvandla din dator till en telefon!

Mer information om kampanjerna hittar du här: https://partner.microsoft.com/en-us/asset/collection/csp-offers-for-meetings-and-calling#/

Här kan du läsa mer om Microsofts Callings plans och Voice: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/microsoft-teams/voice-calling och  http://aka.ms/teamscallingmeetingsguide

Tveka inte ta kontakt med oss och du behöver mer information